App neemt activiteiten sport en recreatie over van VConsyst

//App neemt activiteiten sport en recreatie over van VConsyst
Een zwemmer met duikbril en badmuts op trekt baantjes in een binnenzwembad

We breiden onze dienstverlening uit! Per 1 januari 2023 heeft App Software activiteiten op het gebied van sport en recreatie overgenomen van VConsyst. Zwembaden en sporthallen die VConsyst-toegangssystemen hebben draaien, kunnen voortaan terecht bij App voor service, onderhoud en ondersteuning.

Compleet systeem voor toegangsbeheer 

Het toegangssysteem dat we van VConsyst overnemen, is een oplossing voor accommodatieverhuur, reserveringen en toegangsverlening in één. Hiermee houden medewerkers van sportaccommodaties gemakkelijk overzicht en reguleren ze eenvoudig de bezoekersstromen. Zo krijgen sporters altijd soepel toegang tot de juiste baan op het juiste tijdstip. Deze activiteiten sluiten goed aan op onze jarenlange ervaring met toegangssystemen voor het zwembad, waarbij we software en hardware slim combineren. 

Een overname die kansen biedt 

VConsyst levert als adviseur, producent en dienstverlener totaaloplossingen op het gebied van afvalinzameling en inrichting & beheer van de openbare buitenruimte. Het bedrijf kan zich volop focussen op deze expertisegebieden, nu het de activiteiten rond sport en recreatie heeft overgedragen aan App. 

App is ook zeer verheugd met deze overname. We zijn blij dat we continuïteit kunnen bieden aan de partijen die jarenlang gebruik hebben gemaakt van VConsyst-systemen. Als specialist in cloudoplossingen kijken we er daarnaast naar uit om de overgenomen toegangssystemen te integreren met onze bestaande activiteiten, en daarna verder uit te bouwen. Uiteraard zoveel mogelijk met behoud van bestaande hardware zoals PC’s, scanners en toegangspoortjes. 

We putten hierbij uit de ervaringen met onze bestaande applicaties, zoals de zwembadenapp en het kassasysteem TABB. Een leerlingvolgsysteem voor diplomazwemmers is bijvoorbeeld een van de software-uitbreidingen die al op de planning staan. 

Soepele overgang 

VConsyst en App zorgen samen voor een soepele overgang in 2023. Alle klanten zijn per brief geïnformeerd en worden ook persoonlijk benaderd voor een nadere kennismaking. Zwembaden die op dit moment benodigdheden zoals polsbandjes, uitleesapparatuur en kassa’s in gebruik hebben bij hun toegangssystemen, kunnen deze gewoon blijven bijbestellen zoals zij gewend zijn. Voor support kunnen bestaande klanten voorlopig een beroep blijven doen op de kennis en kunde van VConsyst-medewerkers. In de komende maanden zullen de supportwerkzaamheden geleidelijk overgaan van VConsyst naar App. De serviceafdeling van VConsyst is bereikbaar via telefoonnummer +31 (0)88-5500055. De facturering voor producten, diensten en contracten wordt vanaf 1 januari 2023 al door App Software gedaan. 

Meer weten? 

Heeft u vragen naar aanleiding van dit bericht? Neem contact met ons op! Ook als u nog op zoek bent naar een toegangssysteem voor uw sporthal of zwembad, horen we graag van u. We vertellen graag meer over onze software op maat voor zwembaden en onze totaaloplossingen voor sport & recreatie