Update overname VConsyst-activiteiten

//Update overname VConsyst-activiteiten
Twee zaalvoetbalspelers in een duel om de bal.

De overgang van VConsyst-klanten naar App Software is een nieuw stadium ingegaan. Inmiddels heeft App Software de eerstelijns support rond de voormalige VConsyst-systemen voor Sports & Leisure, overgenomen van de VConsyst-medewerkers. Sinds deze maand staat ons deskundige support-team klanten telefonisch en via e-mail te woord bij al hun vragen en opmerkingen. 

Een goed moment om stil te staan bij wat de overname concreet betekent voor sportaccommodaties die hiermee te maken hebben gekregen. En om nog eens uit te lichten hoe de slimme oplossingen van App partijen uit de sportsector verder kunnen helpen, ook op de langere termijn.

De overname: nog even in het kort 

Begin dit jaar meldden wij het heuglijke nieuws dat App Software per 1 januari 2023 het complete pakket aan Sports & Leisure-activiteiten heeft overgenomen van VConsyst. Een overname die kansen biedt aan beide partijen. De overname omvat oplossingen voor kassa en toegangsverlening, lockerbeheer, een leerlingvolgsysteem voor zwemles, accommodatieverhuur en reserveringen. Het gaat om de pakketten WinConsyst, W10 (WinConsyst 10), Spaas en Access Suite. 

Geen nieuwe zoektocht nodig 

Maakt uw sporthal of zwembad gebruik van één van bovengenoemde pakketten? Dan bent u dus nog altijd verzekerd van service, onderhoud en ondersteuning. En heeft u bijvoorbeeld benodigdheden zoals polsbandjes, uitleesapparatuur en kassa’s in gebruik? Dan kunt u die gewoon blijven gebruiken en bijbestellen zoals u gewend bent. App Software heeft namelijk alle contracten met klanten overgenomen van VConsyst, inclusief bijbehorende onderhoudsverplichtingen.

Een lange zoektocht naar een nieuwe aanbieder is dus niet nodig. De huidige systemen blijven gewoon draaien, maar worden niet verder doorontwikkeld. In de tussentijd werken de ontwikkelaars van App aan de opvolging, door de nu draaiende oplossingen te integreren met onze bestaande activiteiten. Zo kunt u straks verder met solide toegangssystemen met nóg meer mogelijkheden. De sportsector is voor App Software namelijk verre van nieuw. Het bestaande platform van App omvat al een brede reeks aan cloudoplossingen, waaronder een zwembadenapp voor abonnementen, kaartverkoop, reserveringen en TABB, een kassasysteem voor horeca.  

Op dit moment zijn we bezig om alle klanten die te maken hebben met de overstap van VConsyst naar App, persoonlijk te bezoeken. Dit om nader kennis te maken en zoveel mogelijk wensen in kaart te brengen. Op basis van deze gesprekken stellen we een roadmap op voor de nieuw te bouwen software. 

De voordelen van onze werkwijze 

App Software is een pragmatische, creatieve en kundige ICT-partner met ruim 25 jaar ervaring in slimme software/hardware-combinaties. Voor alle organisaties die een flexibele leverancier zoeken die écht meedenkt. 

De voordelen van onze werkwijze op een rij: 

  • Slim en betaalbaar: door zoveel mogelijk gebruik te maken van bestaande hardware of reserveonderdelen, houden we de kosten zo laag mogelijk.   
  • Alle kennis en kunde inhouse: software-ontwikkelaars, klantcontact, tekstschrijvers… Gewoon samen ‘insourcen’ vanuit het pittoreske Ruinen. 
  • Wij denken mee: kom maar op met die gedurfde ideeën. Zo blijven we samen doorontwikkelen en sparren. 
  • Uw informatie in veilige handen: dankzij ons strikte beleid rond informatiebeveiliging, dat voldoet aan de ISO 27001-normen. 

Meer weten? Bezoek onze Over ons-pagina 

Vragen? 

Heeft u vragen naar aanleiding van dit bericht? Stel ze gerust! Neem contact met ons op