Werken bij App

/Werken bij App

HET APP-TEAM

Bij App werken ongeveer een dozijn softwareontwikkelaars continu aan onze software.
Daarnaast zijn er nog systeembeheerders en helpdeskmedewerkers die alles in de lucht houden,
plus onze administratie en de verkoop. Al met al een team van ongeveer 25 medewerkers.

app drone in actie bbq teambuilding kleiduiven schieten

RELAXED

Bij App heerst een prettige, ontspannen sfeer en gaan we op een informele manier met elkaar om. We lopen gemakkelijk bij elkaar binnen voor kort overleg en daarbij zijn schoenen niet verplicht.

ACTIEF

Om de zoveel tijd hebben we teambuilding in de sneeuw in Oostenrijk. We gaan dan een aantal dagen met elkaar op pad. Daarnaast houden we van stoere uitjes en van lekker eten.

BETROKKEN

App Software zit letterlijk en figuurlijk in het hart van Ruinen. Wij bouwen met veel plezier software met maatschappelijke meerwaarde, bijvoorbeeld voor de bibliotheek en het zwembad.

AAN DE SLAG BIJ APP

3d printer

DE DEUR STAAT ALTIJD OPEN

Ben jij een echte techneut, die thuis op zolder bouwt aan een eigen domotica-systeem, oude Apple-computers weer aan de praat krijgt, of planten verzorgt dankzij geknutsel met een Raspberry Pi? Kom gewoon eens langs om erover te vertellen!

Bij App staan we namelijk altijd open voor nieuwe ontmoetingen. Wil jij je IT-talent inzetten voor software en hardware met maatschappelijke meerwaarde, in een relaxte, informele sfeer tussen een dozijn mede-techneuten? Klop maar aan bij Brink 7 in Ruinen. Wie weet is er een match! En zo niet, dan kunnen we je misschien koppelen aan een andere interessante partij in ons brede netwerk.

VACATURE SENIOR DEVELOPER JAVA

Was of ben jij diegene die ze op school bijna niets wijs konden maken omdat je het meeste al wist doordat je zelf flink aan het coden bent ’s avonds? Heb jij bijvoorbeeld je eigen framework gebouwd, gewoon… omdat het kan? Dan is de kans groot dat deze baan perfect bij jou past!

Wij zoeken namelijk senior Java developers. Veel vrijheid en verantwoordelijkheid zijn bij ons vanzelfsprekend. App biedt jou een intellectueel uitdagende baan met een goed salaris en doorgroeimogelijkheden. Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

developers

VACATURE JUNIOR DEVELOPER JAVA

Zin in een baan met veel vrijheid en een losse, informele sfeer? Reageer meteen! App Software zoekt namelijk junior Java developers. Kom met ons meewerken aan de doorontwikkeling van uiteenlopende maatwerkapplicaties. Of denk zelf je nieuwe concepten uit.

We bieden een afwisselende baan met een goed salaris en veel mogelijkheden om bij te leren. Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

STAGES

App heeft vaak diverse stageplaatsen beschikbaar voor studenten op universitair en hbo-niveau. Neem contact met ons op als je zin hebt in een stageplaats bij App.  Bijvoorbeeld voor een stage als:

  • Financieel Administratief Medewerker
  • Bedrijfsadministrateur
  • Medewerker Beheer ICT
  • Applicatie Ontwikkelaar
  • ICT-beheerder
  • Informatieverzorger
Een jonge vrouw is aan het programmeren achter meerdere beeldschermen

TOE AAN EEN NIEUWE STAP IN JE CARRIÈRE?

WAAR WE MEE WERKEN