Voor het onderwijs

/Voor het onderwijs

SOFTWARE VOOR SCHOLEN EN ONDERWIJSINSTELLINGEN

App helpt onderwijsinstellingen met slimme technische oplossingen, die zaken als de administratie,
marketing of materiaaluitleen makkelijker maken. Dankzij onze schoolsoftware kan het onderwijs zich weer richten op zijn kerntaak:
het stimuleren van de ontwikkeling van kinderen, jongeren en volwassenen.

KohaSchool

Slim systeem voor het beheren van uw schoolbibliotheek. Met automatische aanschafsuggesties voor nieuwe titels en verschillende opties voor leesbevordering.

Lerendoeje.nu

Het alles-in-éénpakket voor onderwijsinstellingen: cursisten werven, roosters maken, betalingen en inschrijvingen regelen via een gebruiksvriendelijk online platform.

Uw idee

App kent zijn klanten en werkt graag nauw met ze samen. Uw wensen en ideeën vertalen wij naar een gebruiksvriendelijke website, applicatie of software voor scholen.

HEEFT U EEN IDEE?

App blinkt uit in maatwerk. Wij hebben de mensen, kennis en tools om uw idee te vertalen naar een efficiënte online applicatie, een fraaie interactieve website, of een slimme hardware/software-combinatie voor uw onderwijsinstelling.

De eisen aan digitale projecten zijn tegenwoordig hoog. Een applicatie moet bijvoorbeeld meertalig zijn, informatie kunnen ophalen uit databases van externe partijen én moeiteloos kunnen aansluiten op uw bestaande schoolsoftware.

Loopt u met dit soort wensen rond? Wij horen het graag! Een aantal van onze meest succesvolle diensten en producten zijn ooit ontwikkeld dankzij een gedurfd idee van een klant. App kent zijn klanten en werkt nauw met ze samen. Samen komen we altijd tot het gewenste resultaat.

heeft u een idee

MEER WETEN OVER DE MOGELIJKHEDEN?

UITGELICHT

Schoolbiebscan

Schoolbiebscan

In opdracht van Uitgeverij Zwijsen bouwde App de...

Bekijk meer
Kohaschool

Kohaschool

Kohaschool is een door de Koninklijke Bibliotheek geaccrediteerd...

Bekijk meer
SCHUNCK

SCHUNCK

SCHUNCK is met een museum, bibliotheek en muziek-...

Bekijk meer
Centre Céramique

Centre Céramique

De combinatie van een eeuw ervaring in kunsteducatie,...

Bekijk meer

SUPPORT NODIG?