App voor de sporthal

//App voor de sporthal

TOEGANGSBEHEER- EN ABONNEMENTENSYSTEEM VOOR DE SPORTHAL

De sporthallen-app is een slim systeem waarmee u online het toegangsbeheer voor uw sporthal kunt regelen. App levert zowel de software als de hardware die u nodig heeft om snel uit de startblokken te gaan. Deze app is oorspronkelijk speciaal voor zwembaden geschreven, maar we zijn momenteel druk bezig deze ook voor andere sportaccommodaties te implementeren.

Twee zaalvoetbalspelers in een duel om de bal.

ALLES OVERZICHTELIJK IN ÉÉN APP

Slim abonnementen- en toegangsbeheersysteem voor de sporthal

Onze app voor de sporthal betekent meer gemak voor sportaccommodaties én hun sporters. Uw medewerkers kunnen alles rondom het toegangsbeheer regelen in hetzelfde programma. En uw bezoekers kunnen voor alles wat met het sporten in uw sporthal te maken heeft terecht in de app.

Sporters kunnen in de app bijvoorbeeld abonnementen afsluiten of verlengen, sportbanen- of zalen boeken, een plekje voor een tijdslot of activiteit reserveren en kaartjes kopen. De gegevens en boekingen die sporters in de app invoeren, kunnen natuurlijk automatisch gekoppeld worden aan uw toegangsbeheersysteem, zodat u altijd een actueel overzicht heeft van uw bezoekersstromen.

APP OP MAAT

De oplossing voor elke sportaccommodatie

Wilt u toegang verlenen door middel van QR-codes of toegangstags of -passen? En moeten deze bezoekers door toegangspoortjes laten of moeten ze deuren openen? Werkt u met losse entree, abonnementen, rittenkaarten, of een combinatie? Groeplessen, tijdslots en/of vrije uren? Teamsporten en/of individueel?

Iedere sporthal heeft eigen kenmerken en wensen. Daarom maken we een app op maat. We kunnen onze app desgewenst vaak integreren met al aanwezige middelen, zoals kluisjes of toegangspoortjes. Maar de app helemaal opnieuw opbouwen kan natuurlijk ook.

Een boulderaar kijkt omhoog en zet zich schrap voor de volgende pas.

ABONNEMENTENSYSTEEM VOOR UW SPORTHAL?

DE VOORDELEN VAN DE SPORTHALLEN-APP OP EEN RIJ

FLEXIBEL IN TE RICHTEN

Prijzen aanpassen, abonnementsperiodes instellen of sportzalen verhuren. U regelt het allemaal makkelijk zelf!

HANDIGE ANALYSETOOLS

Optimaal overzicht: bestellingen inzien, bezoekersaantallen bijhouden, piekmomenten monitoren.

BETALEN MET iDEAL

Sporters betalen hun abonnement, activiteit of losse toegangsticket eenvoudig online via iDeal.

VERVANGT PAPIER

Bezoekers met een los kaartje of abonnement kunnen de QR-code laten scannen van hun telefoon; geen papier meer nodig! Handig en beter voor het milieu.

INCLUSIEF SCAN-APP

We leveren een mobiele scan-app mee voor medewerkers, waarmee zij bijvoorbeeld extra toegangscontroles uit kunnen voeren.

GEGEVENS VEILIG

Wij bewaren alle gegevens veilig op servers in Nederland. De werkwijze van App op het gebied van informatiebeveiliging voldoet aan de strikte normen van ISO 27001.

UITSTEKENDE SUPPORT

Onze ervaren systeembeheerders staan paraat om u te helpen. Telefonisch of op locatie.

LAGE KOSTEN PER TRANSACTIE

Bij ons geen hoge kosten kosten per transactie. U betaalt alleen de transactiekosten van iDeal.

MAATWERK

Volop ruimte voor uw eigen huisstijl. Logo en kleuren van uw sportaccommodatie komen terug in de klantomgeving.

VRIJBLIJVEND INFORMEREN NAAR DE MOGELIJKHEDEN?