Systeembeheer

SYSTEEMBEHEER EN SUPPORT OP ELK DENKBAAR ICT-TERREIN

App is specialist in bibliotheekautomatisering. Met systeembeheer voor de bibliotheek van App bent u verzekerd van een
full service ICT-partner. Van het verhelpen van een kleine storing tot het begeleiden van grote technische transities:
App staat voor u klaar.

systeembeheer

STORINGSVRIJ SYSTEEMBEHEER

App verkleint de kans op storingen

Voorkomen is beter dan genezen: onze systeembeheerders richten de hardware en software in de bibliotheek zo in dat de kans op storingen minimaal is. Op die manier kan de bibliotheekmedewerker onbezorgd zijn werk doen. En heeft de bibliotheekbezoeker dag in dag uit een prettige gebruikerservaring. Is er toch een keer iets aan de hand? Dan is de App servicedesk altijd bereikbaar.

ZICHTBAAR OP DE WERKVLOER

App als strategisch partner

Met systeembeheer van App regelt u meer dan alleen een calamiteitendienst. U haalt een betrouwbare strategische ICT-partner in huis. En wel letterlijk: onze medewerkers zijn vaak bij u ter plaatse om met uw organisatie mee te denken en advies te geven bij kleine en grote uitdagingen. Bijkomend voordeel: bibliotheekmedewerkers kunnen de systeembeheerder meteen aan de mouw trekken als ze er even niet uitkomen!

werkvloer
man achter 2 beeldschermen

APP: UW 'ONE STOP SHOP' VOOR BIBLIOTHEEK-ICT

Systeembeheer uitbreiden naar uw publieks-pc’s

Slimme bibliotheekautomatisering gaat over het totaalplaatje. App kan met de geschikte software en hardware naadloos aansluiten op uw bibliotheeksysteem. Uw wensen staan hierbij centraal. Zo krijgt u altijd een oplossing op maat.

Ook voor het inregelen van de publiek toegankelijke computers in uw bibliotheek bent u bij App aan het juiste adres. Dit valt eenvoudig centraal te regelen met ons sofwarepakket Appguard. Onze systeembeheerders kennen Appguard als hun broekzak, dus u heeft er geen omkijken meer naar.

MEER WETEN OVER DE MOGELIJKHEDEN?

DE VOORDELEN VAN ONS SYSTEEMBEHEER

HOGE KLANTTEVREDENHEID

Gegarandeerd tevreden klanten en medewerkers. Dankzij een stabiele ICT-omgeving met weinig storingen.

TRANSPARANTIE IN DE KOSTEN

Nooit meer tussentijds geharrewar met offertes: u betaalt een vast bedrag per maand, wij regelen uw ICT.

AVG-PROOF

App werkt veel cloudbased, mét inachtneming van privacywet AVG. Wij zorgen voor de benodigde verwerkersovereenkomsten.

SERVICEGERICHT

Hulp nodig? Bel simpelweg de Servicedesk van App. Mail gestuurd? Online kunt u de status van uw vraag of melding blijven volgen.

PROACTIEF

Succesvolle ICT zorgt voor gestroomlijnde bedrijfsvoering. App bekijkt uw bedrijfsprocessen en adviseert waar het sneller en efficiënter kan.

TOEKOMSTBESTENDIG

Bij elke keuze kijkt App vooruit. Wij zorgen dat uw ICT-omgeving schaalbaar is en klaar voor de toekomst.

MEER BIBLIOTHEEK-ICT

projectwerk

PROJECTWERK

Ook bij losse projecten biedt App de benodigde begeleiding. Migreren naar het Office 365-pakket? Een tijdelijke ICT-Helpdesk nodig in uw vestiging? App heeft de mensen, kennis en tools om het hele traject soepel te laten verlopen: vanaf het allereerste idee tot aan de succesvolle implementatie.

afgeschermde pc

APPGUARD

Appguard is een compleet softwarepakket voor het afschermen en inregelen van publiek toegankelijke pc’s. Zonder dat u er zelf veel werk van hebt, kunnen bezoekers van uw bibliotheek in een veilige en gecontroleerde omgeving zoeken in de catalogus, internetten, printen en tekstverwerken.

winkelend publiek

FOOTFALLCAM

Met een 3D bezoekersteller weet u precies hoeveel mensen uw bibliotheek bezoeken. De bezoekerscijfers kunt u eenvoudig online inzien. App is officiële reseller van de FootfallCam 3D: de meest nauwkeurige klantenteller op de markt. App verzorgt de installatie en montage.

brains

SYSTEEMBEHEER IN DE PRAKTIJK

Systeembeheer voor de bibliotheek van App heeft een zeer hoge klanttevredenheid. Hoe wij dat doen?

Wij zijn regelmatig aanwezig op de werkvloer; we vinden het belangrijk om zichtbaar en benaderbaar te zijn. Onze mensen zijn er om te helpen!

Wij kunnen u helpen met vrijwel alle facetten van uw bibliotheek-ict. Geeft u het systeembeheer in handen van App dan heeft u één aanspreekpunt voor álle ICT-zaken.

Voorkomen is beter dan genezen. Wij richten ons in de eerste plaats op het voorkómen van incidenten en niet alleen op het oplossen daarvan.

UW BIBLIOTHEEK-ICT IN GOEDE HANDEN?