Toegangsbeheer

//Toegangsbeheer

COMPLEET SYSTEEM VOOR VERHUUR, RESERVERINGEN EN TOEGANGSVERLENING

Elke sportaccommodatie stelt andere eisen aan toegangsbeheer en crowd control. Het soepel laten verlopen van een boeking van een tennis- of padelbaan gaat immers anders in z’n werk dan toegang verlenen tot een zwembad. App maakt toegangssystemen op maat. We stemmen het systeem helemaal af op uw wensen.

Twee mensen spelen padel.

TOEGANGSSYSTEEM OP MAAT VOOR SPORTACCOMMODATIES

Optimaal gebruiksgemak voor bezoekers en personeel

In 2020 heeft App Software met man en macht gewerkt aan een toegangssysteem waarmee u de verkoop van kaarten, reserveringen en toegang tot zwemaccommodaties kunt regelen. Dit slimme en complete systeem voor boekingen, verhuur en toegangsverlening werd zo goed ontvangen, dat we besloten het door te ontwikkelen. We maakten het niet alleen inzetbaar voor zwembaden, maar voor allerlei soorten sport- en recreatieaccommodaties.

Het toegangsbeheersysteem is bovendien helemaal te integreren met onze
app voor de sporthal.

VERHUREN, RESERVEREN EN TOEGANG VERLENEN IN ÉÉN

Overzicht en controle over uw bezoekersstromen

Het toegangsbeheersysteem van App is een systeem voor boekingen, reserveringen en toegangsverlening in één. Hierdoor houdt u gemakkelijk overzicht en reguleert u eenvoudig de bezoekersstromen. Zo geeft u de juiste sporters toegang tot de juiste baan op het juiste tijdstip.

Wilt u overstappen op een ander systeem voor toegangsbeheer, maar heeft u al geïnvesteerd in bijvoorbeeld toegangspoortjes of kluisjes? Vaak kunnen we ons systeem met de al aanwezige middelen integreren. Wilt u uw systeem voor boeken, reserveren, verhuren en toegang verlenen helemaal opnieuw opbouwen? Ook geen probleem. App ontwikkelt voor u een toegangsbeheersysteem op maat.

Sporters checken in bij toegangspoortjes, van bovenaf gezien.

DE MOGELIJKHEDEN BESPREKEN?

ZO HELPT HET TOEGANGSSYSSTEEM VAN APP UW SPORTACCOMMODATIE

PASSEND TOEGANGSBELEID

Met het toegangssysteem van App laat u de juiste mensen op de juiste tijden in de juiste ruimtes. Zo regelt u eenvoudig de toegang voor sporters én personeel!

TOEGANGSSYSTEEM OP MAAT

Met het softwaregestuurde toegangssysteem van App Software kunt u voor ieder soort sportaccommodatie een passend toegangsbeleid voeren.

CONTACTLOOS INCHECKEN

Beperkt contact tussen bezoekers en medewerkers. De bezoeker houdt een toegangspas of -tag bij de lezer en het toegangspoortje of de toegangsdeur gaat open!

DIT BIEDEN WE:

Toegangssysteem voor sport en recreatie:

Toegangssysteem op maat voor uw sporthal

Te integreren met onze app voor sporthallen, waarmee u ook de abonnementsverkoop, losse kaartverkoop en reserveringen regelt

Contactloos inchecken bij binnenkomst door scannen pas of tag

Lichten sportzaal activeren gaat via toegangspas of -tag

OP ZOEK NAAR TOEGANGSBEHEER VOOR UW SPORTVERENIGING?