Voor het zwembad

/Voor het zwembad

DE BESTE APPLICATIES EN HARDWARE VOOR HET ZWEMBAD

Dankzij de software en hardware van App kunt u de toegang en administratie van uw zwembad goed regelen. Dat betekent minder werk voor uw medewerkers en meer gemak voor uw bezoekers!

XS2

XS2 is het complete systeem voor toegang, ticketing, reserveringen en lockers voor uw zwembad.

Bezoekersteller

Snel en nauwkeurig bezoekers tellen in uw sportaccommodatie met een 3D bezoekersteller. Inclusief montage en analysesoftware.

HEEFT U EEN IDEE?

App blinkt uit in maatwerk. Wij hebben de mensen, kennis en tools om uw idee te vertalen naar een efficiënte online applicatie, een fraaie interactieve website, of een slimme hardware/software-combinatie.

De eisen aan digitale projecten zijn tegenwoordig hoog. Een applicatie moet bijvoorbeeld meertalig zijn, informatie kunnen ophalen uit databases van externe partijen én moeiteloos kunnen aansluiten op uw bestaande software.

Loopt u met dit soort wensen rond? Wij horen het graag! Een aantal van onze meest succesvolle diensten en producten zijn ooit ontwikkeld dankzij een gedurfd idee van een klant. App kent zijn klanten en werkt nauw met ze samen. Samen komen we altijd tot het gewenste resultaat.

heeft u een idee

MEER WETEN OVER ONZE SOFTWARE VOOR ZWEMBADEN?

UITGELICHT

Dot Groningen

Dot Groningen

Bij full dome 3D-theater en gastropub DOT in...

Bekijk meer
Centre Céramique

Centre Céramique

De combinatie van een eeuw ervaring in kunsteducatie,...

Bekijk meer

SUPPORT NODIG?