Voor de sporthal

/Voor de sporthal

DE BESTE APPLICATIES EN HARDWARE VOOR SPORT EN RECREATIE

Dankzij de software en hardware van App kunt u de toegang tot en verhuur van uw sporthal goed regelen. Dat is efficiënt voor uw medewerkers en gemakkelijk voor uw bezoekers!

Toegangssysteem

Softwaregestuurde toegangssystemen voor uw sporthal of zwembad. Eenvoudig toegang regelen via toegangspoortjes of -deuren.

App voor de sporthal

Abonnementen afsluiten, sportbanen of -zalen boeken, reserveren voor activiteiten: alles geregeld vanuit één app.

Bezoekersteller

Snel en nauwkeurig bezoekers tellen in uw sportaccommodatie met een 3D bezoekersteller. Inclusief montage en analysesoftware.

HEEFT U EEN IDEE?

App blinkt uit in maatwerk. Wij hebben de mensen, kennis en tools om uw idee te vertalen naar een efficiënte online applicatie, een fraaie interactieve website, of een slimme hardware/software-combinatie.

De eisen aan digitale projecten zijn tegenwoordig hoog. Een applicatie moet bijvoorbeeld meertalig zijn, informatie kunnen ophalen uit databases van externe partijen én moeiteloos kunnen aansluiten op uw bestaande software.

Loopt u met dit soort wensen rond? Wij horen het graag! Een aantal van onze meest succesvolle diensten en producten zijn ooit ontwikkeld dankzij een gedurfd idee van een klant. App kent zijn klanten en werkt nauw met ze samen. Samen komen we altijd tot het gewenste resultaat.

heeft u een idee

MEER WETEN OVER ONZE SOFTWARE VOOR SPORTHALLEN?