Informatiebeveiliging

/Informatiebeveiliging

Wij vinden informatiebeveiliging erg belangrijk. De werkwijze van App Software op het gebied van informatiebeveiliging wordt sinds 2020 jaarlijks getoetst aan de hand van de ISO 27001:2017. En telkens met een positief resultaat: we voldoen aan alle eisen rondom informatiebeveiliging!

ISO 27001 is internationaal gezien de belangrijkste onafhankelijke toetsing op het gebied van informatiebeveiliging. Daarmee kunt u erop vertrouwen dat wij verantwoord met onze rol in het informatielandschap omgaan.

BESCHIKBAARHEID, INTEGRITEIT EN VERTROUWELIJKHEID WAARBORGEN

Onze bedrijfsprocessen zijn zo ingericht dat gegevens veilig worden verwerkt en opgeslagen. Kernwoorden van de ISO 27001 zijn beschikbaarheid, integriteit en vertrouwelijkheid. We zorgen ervoor dat de gegevens beschikbaar zijn wanneer u ze nodig heeft, dat de gegevens kloppend en volledig blijven en natuurlijk dat de gegevens veilig zijn en vertrouwelijk blijven.  Dat er bijvoorbeeld geen privacygevoelige informatie zomaar op straat komt te liggen. Of dat gegevens voorgoed kwijtraken bij een technische storing. 

INFORMATIEBEVEILIGING OVERHEDEN

Daarnaast voldoet onze informatiebeveiliging aan de Baseline Informatiebeveiliging Overheid (BIO), een set normen die voorschrijft hoe de ISO-standaarden moeten worden ingevuld voor en door de overheid.

ONS BELEID VOOR INFORMATIEBEVEILIGING INZIEN

Het informatiebeveiligingsbeleid van App Software is voor belanghebbenden opvraagbaar via de privacy officer.
U kunt een e-mail sturen naar privacy@appsoftware.nl voor meer informatie.

KWETSBAARHEID MELDEN

Vindt u een kwetsbaarheid in de informatiebeveiliging van één van onze systemen? Meld het ons.