Lerendoeje.nu

HET ALLES-IN-ÉÉNPAKKET VOOR CULTURELE EN EDUCATIEVE INSTELLINGEN

Lerendoeje.nu is een gebruiksvriendelijk platform voor cursisten- en cursusadministratie:
dé oplossing voor culturele en educatieve instellingen die moeiteloos overzicht willen houden over hun
locaties, cursussen, docentenbezetting, inschrijvingen en betalingen.

robot programmeren

HET GEMAK VAN LERENDOEJE.NU

Presentatie en administratie vanuit één systeem

Culturele en educatieve instellingen kunnen dankzij Lerendoeje.nu tijd besparen. Leerlingen werven voor muziekles, roosters maken voor groepscursussen, kaartjes verkopen voor evenementen: het kan allemaal vanuit één platform. Lerendoeje.nu is namelijk website, app en administratiesysteem in één. Ideaal voor de bibliotheek, muziekschool, het kunstencentrum en de volksuniversiteit.

En wilt u uw programma’s voor cultuureducatie of mediawijsheid onder de aandacht brengen bij scholen? Ook dan is Lerendoeje.nu de geschikte oplossing!

VOOR BEZOEKERS EN MEDEWERKERS

Simpel inschrijvingen, betalingen, planningen en communicatie regelen

Met Lerendoeje.nu legt u de basis voor een gestroomlijnd proces van inschrijving, planning en communicatie. Geïnteresseerden kunnen aan de hand van uitgebreide filteropties gericht bladeren in het cursussen- en activiteitenaanbod. Van acquarelcursus tot filmlezing en van Italiaanse les tot dansworkshop: bezoekers kiezen eenvoudig iets van hun gading en rekenen af met iDeal.

De locatiebeheerders zien vervolgens welke docenten en welke deelnemers zich hebben aangemeld voor een cursus of activiteit op hun locatie. Verandert er plotseling iets? Dan communiceren de betrokken partijen eenvoudig met elkaar via een online omgeving.

leren doe je nu

OOK UW CURSUSADMINISTRATIE REGELEN VIA LERENDOEJE.NU?

FEATURES LERENDOEJE.NU

EENVOUDIG BEHEREN

De website, app én cursusadministratie van uw cultuurinstelling beheert u eenvoudig vanuit één digitale omgeving.

SOEPEL COMMUNICEREN

Cursisten en docenten krijgen snel te horen of de cursus doorgaat en komen snel te weten waar ze moeten zijn en hoe laat.

FEEDBACKMODULE

Weg met papieren evaluatieformulieren. De mening van deelnemers komt overzichtelijk in beeld via het digitale feedbacksysteem.

SLIM PLANNEN

Automatiseer de planning: Lerendoeje.nu maakt snel een rooster op basis van de beschikbare zalen, beschikbare docenten en aangemelde cursisten.

VEILIGE GEGEVENS

Zijn er onderaanbieders of gastdocenten die bij u een zaal huren? Dan krijgen zij alleen toegang tot de gegevens die ze nodig hebben voor hun eigen les.

BETALEN MET iDEAL

Deelnemers betalen vooraf, eenvoudig online via iDeal. Gaat een cursus of activiteit niet door? Dan wordt het geld meteen teruggestort.

SUPPORT NODIG?