Online ticketing software

//Online ticketing software

ONLINE ACTIVITEITEN TONEN EN KAARTEN VERKOPEN

Uw bibliotheek bruist van de activiteiten! Goed gedaan.

Volgende uitdaging: zorgen dat bezoekers snel hun activiteit kunnen vinden, reserveren en betalen.

Met het ticketsysteem van App Software organiseert u dit goed.

Man betaald ticket met telefoon in de hand

OVERZICHTELIJKE PORTAL MET DE BESTE BETAALOPTIES

Vanuit de agenda in een paar klikken afrekenen

Het systeem voor online kaartverkoop bestaat uit een overzichtelijke agenda, waar u de activiteiten presenteert en ze gemakkelijk te doorzoeken zijn. Bij de activiteit kunnen bezoekers een plek reserveren en – zo nodig – direct online afrekenen.

Betalen via ticketing van App Software is nu nog gemakkelijker geworden. Dit kan zonder account. Mensen hoeven alleen hun e-mailadres in te voeren en betalen via iDeal (of een van onze andere betaalopties). Zo maakt u het verkopen van online tickets zo laagdrempelig mogelijk, ook voor mensen die minder digitaal vaardig zijn.

Ons ticketsysteem maakt onderdeel uit van het uitgebreide platform Lerendoeje.nu.

OOK VOOR GRATIS ACTIVITEITEN

Monitor eenvoudig de impact van uw activiteiten

Via de agenda & ticketsportal kunnen mensen zich óók aanmelden voor gratis activiteiten. Want ook mensen die geen kaartje kopen tellen mee voor de statistieken!

Door iedereen te registeren via Lerendoeje.nu kunt u eenvoudig rapportages maken waarmee u het bereik aantoont van álle bibliotheekactiviteiten, zowel betaald als gratis. Zelfs als u geen voorinschrijving heeft voor activiteiten, kunt u mensen nog ‘aan de deur’ toevoegen aan de lijst. Anders dan in andere systemen, die alleen gericht zijn op de verkoop van tickets, kunt u in dit systeem álle bezoeken monitoren. Bezoekers die op verschillende manieren zijn aangemeld, worden op één plek geregistreerd.

microfoon voor boekenkast
ticket op mobiele telefoon

ZO MIN MOGELIJK DUBBEL INVOEREN

Dankzij integratie en koppelingen met andere systemen

Het ticketingplatform is flexibel en goed te integreren in andere systemen. Omdat het onderdeel is van Lerendoeje.nu is het platform in de basis al geïntegreerd met o.a. de administratie van cursisten, docenten, locaties en facturatie.

De meeste bibliotheekwebsites hebben geen mogelijkheid om direct af te rekenen. Dat geldt ook voor de WaaS, het veelgebruikte cms van de Koninklijke Bibliotheek. De ticketingmodule van App kan gebruikt worden als betaaloplossing voor WaaS-websites, zonder dat dit veel extra werk kost. Ook is er een koppeling mogelijk met het aanbod voor digitale inclusie in G!DS.

Dit alles is er op gericht dat u zo weinig mogelijk tijd kwijt bent aan het (dubbel) beheren van gegevens.

OOK EENVOUDIG TICKETS VERKOPEN VOOR UW ACTIVITEITEN?

BETAALOPTIES

KOPPELINGEN EN INTEGRATIES

NAADLOZE INTEGRATIE WAAS

De portal voor online kaartverkoop van App Software is naadloos te integreren in de WaaS, door de header en footer over te nemen. U ziet alleen aan de URL dat het een andere website is.

ACTIVITEITEN SYNCEN VIA API

Het ticketsysteem kan via een API ook activiteiten versturen naar de WaaS. Dit scheelt veel tijd. In plaats van 3x (WaaS, cursusadministratie, online kaartverkoop-aanbieder) slechts 1x invoeren!

G!DS-KOPPELING digitale inclusie

We maken het u gemakkelijk door een koppeling tussen G!DS en uw ticketingsoftware. Voegt u nieuwe lesdata toe voor een activiteit of cursus die ook in G!DS staat, dan wordt de datum ook in G!DS automatisch bijgewerkt.

agenda overzicht op computerscherm

UITGELICHT: DE AGENDA VAN BIBLIONET GRONINGEN

Biblionet Groningen, de bibliotheekorganisatie voor de provincie Groningen, zocht een oplossing voor de agenda. Kenmerken: snel afrekenen zonder inloggen én de mogelijkheid om ook de deelname aan gratis activiteiten goed te registreren.

Ticketing geïntegreerd in provinciale bibliotheekwebsite

Zonder inloggen activiteiten reserveren en betalen

Inschrijven voor gratis activiteiten op het gebied van digitale inclusie

Flexibel systeem dat kan omgaan met de vele bibliotheekvestigingen in deze regio

OFFERTE VOOR EEN TICKETINGPLATFORM AANVRAGEN?