Zwembadenapp

//Zwembadenapp

KAARTVERKOOP- EN ABONNEMENTENSYSTEEM VOOR HET ZWEMBAD

De Zwembadenapp is een slim abonnementensysteem waarmee u online de entree, verkoop van kaarten én reserveringen voor het zwembad kunt regelen. App levert zowel de software als de hardware die u nodig heeft om snel uit de startblokken te gaan.

Een zwemmer trekt baantjes in een zwembad

SLIM ABONNEMENTENSYSTEEM VOOR HET ZWEMBAD

Bespaar tijd en papierwerk

De Zwembadenapp betekent meer gemak voor zwembaden én hun bezoekers.

Zijn er bij uw zwembad ook nog mensen die elk jaar alle zwempassen met de hand moeten maken? Of heeft u een drukker die er weken over doet? Met de Zwembadenapp is dat voorbij.

Zwemmers die een abonnement willen, hoeven niet meer naar de kassa voor een papieren formulier. Zij vullen online hun gegevens in, maken zelf een pasfoto met hun telefoon of met de camera van hun laptop en betalen met iDeal. Het pasje print u in zo’n 20 seconden met uw eigen pasjesprinter – koffie halen duurt langer.

Verlengen kan elk nieuw zwemseizoen in slechts een paar klikken.

CONTACTLOOS INCHECKEN MET NFC-PAS OF QR-CODE

Flexibel en coronaproof

Abonnementhouders krijgen een pas met een NFC-chip, die contactloos kan worden uitgelezen. Handig als er afstand gehouden moet worden. Dankzij de chip is de pas voor meerdere seizoenen bruikbaar. En eenvoudig te blokkeren of opnieuw te activeren.

Losse kaartjes hebben een QR-code. Die kan gescand worden met een QR-scanner of met de mobiele scanapp voor medewerkers, die wij speciaal meeleveren. Zo kunt u ook aan de rand van het bad nog kaartjes controleren.

Via de Zwembadenapp kunnen bezoekers naast kaartjes en abonnementen kopen ook een tijdblok of een activiteit reserveren. Meer weten?

HET COMPLETE PAKKET INCLUSIEF SUPPORT

Eén leverancier voor hardware en software

Natuurlijk leveren wij alles wat u nodig heeft voor uw abonnementensysteem. Naast de software en de mobiele app dus ook de pasjesprinter, NFC-scanner, QR-scanner en de bijbehorende pc. We installeren alles, zodat u direct van start kan.

Vragen of problemen? Geen punt, onze ervaren systeembeheerders staan paraat om u te helpen. Telefonisch of op locatie.

Wij werken voortdurend aan het verbeteren van onze producten. Het komende zwemseizoen moet onze zwembadsoftware nog beter, mooier en handiger zijn dan afgelopen jaar. Hieronder leest u meer over onze plannen voor doorontwikkeling.

ZO HELPT DE ZWEMBADENAPP UW ZWEMBAD

FLEXIBEL IN TE RICHTEN

Prijzen aanpassen, abonnementsperiodes instellen of switchen van 5-badenkaarten naar 10-badenkaarten. U regelt het allemaal makkelijk zelf!

INCLUSIEF SCAN-APP

Een extra toegangscontrole uitvoeren is een peuleschil met de meegeleverde mobiele app voor Android-telefoons.

BETALEN MET iDEAL

Zwembadbezoekers betalen hun abonnement, activiteit of losse toegangsticket eenvoudig online via iDeal.

MAATWERK

Volop ruimte voor uw eigen huisstijl. Kleuren en logo van uw zwembad komen terug in de klantomgeving, en desgewenst op de abonnementspasjes.

HANDIGE ANALYSETOOLS

Optimaal overzicht: bestellingen inzien, bezoekersaantallen bijhouden, piekmomenten monitoren.

LAGE KOSTEN PER TRANSACTIE

Bij ons geen hoge kosten per transactie. U betaalt alleen de transactiekosten van iDeal.

SNEL NOODNUMMERS SCANNEN

Noodnummers van zwemmers zijn via de QR-code op een zwempas uit te lezen. Medewerkers zien na het scannen snel wie ze kunnen bellen in noodgevallen.

GEGEVENS VEILIG

Wij bewaren alle gegevens veilig op servers in Nederland. De werkwijze van App op het gebied van informatiebeveiliging voldoet aan de strikte normen van ISO 27001.

VERVANGT PAPIER

Herbruikbare passen gaan langer mee. Bezoekers met een los kaartje kunnen de QR-code laten scannen van hun telefoon; geen papier meer nodig! Handig en beter voor het milieu.

SLIMME FOTOHULP

Via de Zwembadenapp kunnen mensen snel een goed gecentreerde foto maken en die direct uploaden. Zo heeft elke zwempas een duidelijke pasfoto.

AANMELDEN VOOR ZWEMLES

Via de Zwembadenapp kunnen mensen eenvoudig hun kind opgeven voor zwemlessen.

PAS BLOKKEREN

De beheerder kan eenvoudig een zwempas blokkeren wanneer iemand tijdelijk niet welkom is in het zwembad.

ONLINE KAARTVERKOOP REGELEN VOOR UW ZWEMBAD?

Toegangspoortjes

In ontwikkeling

Een koppeling met toegangspoortjes is handig voor die momenten dat de kassa niet bemand is. Zo kunnen bijvoorbeeld vroege vogels ’s ochtends een duik nemen zonder dat er een vrijwilliger zijn bed voor uit hoeft.

Mailfunctie

In ontwikkeling

Straks kunt u met één druk op de knop alle abonnementhouders een bericht sturen. Bijvoorbeeld wanneer de inschrijving voor het nieuwe seizoen is geopend.

Mobiele app

In ontwikkeling

Nieuws van het zwembad direct op je telefoon! Zo blijven mensen op de hoogte van bijv. aangepaste openingstijden vanwege het weer, de laatste activiteiten en last-minute vrije plaatsen.

Monitor met een screenshot van de kaartverkoopomgeving van Knopenbad Montfoort

UITGELICHT: KNOPENBAD MONTFOORT

Knopenbad Montfoort luidde het 60-jarig jubileum in met de overstap naar een online kaartverkoopsysteem. De penningmeester vertelt:

Voordat we onze kaartverkoop digitaliseerden, deden we nog veel met de hand. Voor de jaarlijkse abonnementencampagne leverden zwemmers een pasfoto in en een papieren strookje met persoonsgegevens. Daarna moest een groep van zo’n 15 à 20 vrijwilligers aan de slag met pasjes maken. Een hele avond kwamen ze bij elkaar om pasfoto’s te plakken en gegevens over te zetten. Erg gezellig, maar ook enorm tijdrovend. 

Met de zwembadenapp van App Software besparen we dus veel tijd. Het is bovendien een flexibel, laagdrempelig systeem, ontwikkeld door mensen die de zwembadpraktijk écht kennen. Omdat ze als vrijwilliger actief zijn bij het zwembad in Ruinen en daar ook als bezoeker veel naartoe gaan.

ZWEMPLEZIER BIEDEN ZONDER KNIP- EN PLAKWERK?