Webshop onderwijsaanbod

//Webshop onderwijsaanbod

EEN AANTREKKELIJKE WEBSHOP VOOR ALLE ONDERWIJSPROJECTEN VAN DE BIBLIOTHEEK

De webshop onderwijsaanbod is een online productencatalogus waarmee u de educatieve projecten van uw bibliotheek in de etalage zet.
Met een webwinkel voor uw onderwijsproducten helpt u scholen om leerlingen te laten kennismaken met de bibliotheek en met het plezier van lezen.
Zo werkt u samen met het onderwijs aan hetzelfde doel: kinderen en jongeren leesvaardig, taalvaardig en mediawijs maken.

2 basisschoolkinderen bladeren samen door een boek

HET GEMAK VAN EEN ONLINE EDUCATIESHOP

Gebruiksvriendelijk bestelsysteem voor onderwijsprojecten

Scholen, kinderdagverblijven en BSO’s kunnen in de webshop onderwijsaanbod snel activiteiten, abonnementen en collecties afnemen bij de bibliotheek in de buurt. Bijvoorbeeld thematische boekenpakketten, programmeerles of bezoek van een schrijver op school. De medewerker van de onderwijsinstelling plaatst eenvoudig een bestelling via het bestelformulier. Met een educatieshop helpt u onderwijsinstellingen om echt werk te maken van leesbevordering, taalontwikkeling en mediawijsheid.

WEBSHOP MET HANDIGE FILTEROPTIES

Relevant onderwijsaanbod snel in beeld

Schoolmedewerkers die een product zoeken in de educatieshop, filteren eenvoudig op doelgroep, aanbodsoort en educatieve themalijn. De medewerker kan bijvoorbeeld in een handomdraai een overzicht krijgen van de beschikbare materialen en activiteiten voor achtstegroepers op het gebied van mediawijsheid. Iedere sitebezoeker komt dus snel uit bij geschikt aanbod.

De informatie over de producten is afkomstig uit de sociale kaart G!DS. Zo bent u met uw educatieve biblio-shop altijd verzekerd van actuele gegevens!

Een jonge vrouw werkt op een computer aan een bureau dat vlakbij het schoolbord staat in een leslokaal
Een meisje van rond de 12 jaar oud steekt vastberaden haar armen in de lucht terwijl ze achter een laptop werkt

DE MOGELIJKHEDEN ZIJN EINDELOOS

Eenvoudig uitbreiden naar een breed cultuureducatie-portaal

Bibliotheken krijgen een steeds bredere rol. Daarom ontwikkelt App voortdurend nieuwe toepassingen voor de bibliotheek. Wees klaar voor de toekomst en breid uw webshop onderwijs bijvoorbeeld uit naar een bredere cursuswebshop en ticketingwebsite. Of plaats informatie van zo’n website door op digitale schermen in uw bibliotheekvestigingen, met onze narrowcasting-oplossing.

Informeer nu naar de mogelijkheden!

OOK EEN WEBSHOP VOOR UW ONDERWIJSAANBOD?

FEATURES WEBSHOP ONDERWIJSAANBOD

GEBRUIKSVRIENDELIJK

Schoolmedewerkers vinden snel passend educatie-aanbod voor iedere doelgroep, met de handige filteropties.

GEDETAILLEERD

De productpagina’s geven een duidelijk beeld van de inhoud. Met uitgebreide omschrijvingen en info over beschikbaarheid en prijzen.

ACTUEEL

Altijd actuele informatie over uw educatieve producten en diensten, vanuit de digitale sociale kaart G!DS.

INCLUSIEF HELPDESK

Heeft u vragen over uw educatieshop? U krijgt hulp en advies van onze kundige technische medewerkers.

VEILIG

Uw webshop voor onderwijsproducten is bij App in veilige handen. De website maakt gebruik van een beveiligde verbinding.

BETROUWBAAR

U krijgt een betrouwbare website van een betrouwbare ICT-partner. App heeft al meer dan 20 jaar ervaring in de bibliotheekautomatisering.

SUPPORT NODIG?