Storechannel digital signage

//Storechannel digital signage

VANG DE BLIK VAN UW BEZOEKERS MET EEN DYNAMISCH DIGITAAL KANAAL

Storechannel is dé fullservice digital signage-oplossing voor uw showroom, winkel of bibliotheek. Toon sfeerbeelden, productnieuws, instructievideo’s, bedrijfsgegevens en aanbiedingen op professionele digitale schermen. Automatisch up-to-date gehouden, maar met ú als regisseur.

EEN UNIEKE VORM VAN DIGITAL SIGNAGE

Laat de nieuwste content automatisch binnenstromen

Met Storechannel stuurt u gericht een boodschap naar bezoekers die bij u langskomen. Denk aan winacties, speciale aanbiedingen, openingstijden, aankondigingen voor activiteiten of de nieuwste aanwinst in uw showroom. Zo zet u digital signage (ook wel: narrowcasting) in om snel in te spelen op de vraag van het moment. En legt u de nadruk op de meerwaarde van uw eigen zaak. Storechannel is hiermee een ideale aanvulling op het werk van een verkoopmedewerker.

Het achterliggende platform is speciaal ontwikkeld om u tijdsbesparing te bieden. De nieuwste video’s en ander beeldmateriaal stromen automatisch uw digitale kanaal binnen. Maar u houdt de controle en kunt Storechannel naar wens zélf inrichten. Want Storechannel is gebruiksvriendelijk in beheer.

PROFESSIONELE INSTORE DISPLAYS

Serieuze blikvangers voor in uw zaak

Natuurlijk zijn er allerlei mogelijkheden om uw huisstijl consequent terug te laten komen in het getoonde beeldmateriaal. U kunt uw logo en huisstijlkleuren eenvoudig toevoegen aan de slides. Zo bent u voorzien van een digital signage-oplossing met een gedegen, uniform karakter.

De meegeleverde instore displays dragen verder bij aan de professionele uitstraling. De schermen hebben namelijk kleine randen, en logo’s van de schermfabrikant ontbreken. Ook handig: zodra uw zaak sluit gaan de digitale informatieschermen automatisch uit, op basis van uw openingstijden. En de volgende ochtend springen ze vanzelf weer aan als u weer opengaat.

Storechannel digital signage op een kantoorwerkplek

VOOR UITEENLOPENDE BRANCHES

Narrowcasting voor bibliotheek, retail en automotive

Storechannel is geschikt voor uiteenlopende branches. Bibliotheek, autohandel, modezaak of keukenzaak: narrowcasting is altijd een verrijking voor de bezoekerservaring.

Onze digital signage-oplossing maakt in verschillende branches gebruik van nuttige koppelingen om automatisch relevante en actuele content mee op te halen. Zo komt de aankondiging voor de aankomende cursus digitale vaardigheden automatisch op schermen in de bibliotheek. En worden de nieuwste modellen station wagons getoond op een display in de autozaak, op basis van beschikbare voorraad.

Inspirerende voorbeelden vindt u verderop op deze pagina.

OP ZOEK NAAR EEN DIGITALE BLIKVANGER?

FEATURES STORECHANNEL DIGITAL SIGNAGE

ALTIJD ACTUEEL

Automatisch gegenereerde slides dankzij koppelingen met prijs- en voorraadsystemen, digitale activiteitenagenda’s of andere databronnen.

VEELZIJDIG

Vang de blik van uw klanten met sfeerbeelden, productnieuws, instructievideo’s, openingstijden, winacties. Narrowcasting biedt vele mogelijkheden!

GEBRUIKSVRIENDELIJK

De beheeromgeving heeft een gebruiksvriendelijke interface. Pas eenvoudig zelf instellingen aan en bekijk direct hoe dit uitpakt op de schermen.

UW LOOK & FEEL

Storechannel biedt volop ruimte voor uw eigen huisstijl. De kleuren en het logo van uw organisatie zijn eenvoudig consequent toe te passen op alle getoonde slides.

PROFESSIONELE SCHERMEN

De instore displays stralen professionaliteit uit. Kleine randen en zonder logo van de schermfabrikant. Zo gaat alle aandacht naar uw kernboodschap.

AUTOMATISCH AAN EN UIT

Waarom handmatig als het ook automatisch kan? Het scherm schakelt zichzelf automatisch aan en uit, op basis van de openingstijden van uw bedrijf of organisatie. Geen omkijken meer naar!

OFFERTE VOOR STORECHANNEL DIGITAL SIGNAGE AANVRAGEN?