Over ons

/Over ons

WIJ ZIJN APP

App Software realiseert en vermarkt innovatieve software en hardware
voor alle organisaties die een flexibele softwareleverancier zoeken die écht meedenkt.
Wij doen elke dag ons best om onze klanten te voorzien van de beste digitale oplossingen die we maar kunnen bedenken.

En dat allemaal vanuit het pittoreske Drentse brinkdorp Ruinen.

app drone in actie app sneeuw kantoor app

SOFTWARE MEETS HARDWARE

Wij denken graag met u mee over de beste software voor uw organisatie. En als we dan toch bezig zijn,  leveren we ook de hardware die u nodig heeft om uw digitale oplossing gestalte te geven. Is die er nog niet? Dan bouwen we die toch gewoon zelf.

CO-CREATIE

Wij leren graag van onze klanten. Onze beste oplossingen komen vaak tot stand dankzij de ideeën van onze klanten. Wij geloven dan ook in co-creatie. Niet u vraagt, wij draaien, maar samen blijven doorontwikkelen en sparren.

INNOVATIE

Het begon ooit met bibliotheeksoftware. Inmiddels heeft App een brede waaier aan innovatieve producten. Van slimme wc-toegangspoortjes, narrowcasting en zelfservice gaming tot een digitale kunstuitleen aangestuurd via de Xbox Kinect.

BEN JIJ EEN CODE-NINJA?

DIT DOET APP

programmeur

APP CODE: SOFTWARE DEVELOPMENT

De kern van App Software bestaat uit ons team van software developers. Onze ervaren backenders, frontenders en bartenders werken elke dag aan het (door)ontwikkelen van onze producten: complexe webapplicaties en native app’s met daarnaast betaalsoftware, ‘internetcafé-software’, betaalautomaten en selfserviceoplossingen.

O, wacht, zeiden we bartenders? Nouja, we houden ook wel van een biertje.

Op zoek naar een nieuwe job als developer met ruimte voor het uitleven van je experimenteerdrift? Je hebt geluk, want ze zijn er:

APP SUPPORT: SERVICE EN SYSTEEMBEHEER

De App Servicedesk zit elke werkdag paraat als vraagbaak voor onze klanten. Wij verhelpen problemen op afstand en als het nodig, handig of wenselijk is springen wij in onze App-busjes om storingen ter plaatse te verhelpen.

Voor bibliotheken verzorgen wij ook het systeembeheer. Onze systeembeheerders zijn die mannetjes die je met enige regelmaat op de gang tegenkomt, en waarvan je denkt dat het gewoon een bibliotheek-collega is.

systeembeheerder
3d printer

APP LAB: RESEARCH EN DEVELOPMENT

App maakt gebruik van de modernste technieken en apparatuur om  innovatieve toepassingen voor onze klanten te ontwikkelen. Daarbij vinden we het een mooie uitdaging om ook zelf wat in elkaar te sleutelen. Bijvoorbeeld de behuizing van een betaalautomaat. Onderdelen voor onze hardware die we nergens kunnen krijgen, maken we zelf met een 3D-printer.

Daarnaast werken we met robotica, Raspberry Pi, Arduino, diverse game consoles, pin-apparatuur, koppelingen naar copiers, scanners, printers en elektrotechniek. Als het nodig is ontwikkelen we zelfs eigen elektronische componenten.

APP THINK: ADVIES EN INNOVATIE

Als full service ICT-partner gaat App proactief te werk: we denken mee over de inrichting van processen bij onze klanten en adviseren graag hoe het  efficiënter, veiliger en stabieler kan. We weten alles over het gebruiksvriendelijk inrichten van publiekelijk toegankelijke computernetwerken, netwerkarchitectuur en beveiliging, inrichten van servers en aanverwante apparatuur, complexe webtoepassingen, Office 365-migraties en ga zo maar door.

Daarnaast staan we altijd open voor nieuwe ideeën en plannen en zetten we onze kennis, kunde en ervaring graag in om uw droomapplicatie te bouwen.

advies en innovatie

OVER UW NIEUWE PROJECT SPARREN?

PARTNERS