Bezoekerstellers

//Bezoekerstellers

NAUWKEURIG BEZOEKERSAANTALLEN REGISTREREN

Met een 3D bezoekersteller registreert u nauwkeurig hoeveel bezoekers over de vloer komen in uw winkel,
bibliotheek, café of sporthal.  Ook wanneer een hele groep tegelijk binnenkomt is een 3D bezoekersteller nauwkeurig in zijn meting.

App Software is leverancier van de modernste bezoekerstellers
(ook wel klantentellers of people counters) die op dit moment op de markt zijn.

winkelend publiek

DE BESTE BEZOEKERSTELLER VOOR DE BIBLIOTHEEK

Nauwkeurig bijhouden hoeveel mensen er binnenlopen

De bezoekersteller ‘kijkt’ in 3D, waardoor het mogelijk is verschillende personen van elkaar te onderscheiden, ook wanneer ze naast elkaar lopen. Andere bezoekerstellers maken gebruik van een infraroodstraal die een bezoeker registreert wanneer de straal wordt onderbroken. Hierdoor registreert zo’n teller een groep als 1 bezoeker. De 3D bezoekersteller kijkt veel preciezer en zal daarom ook wanneer er bijvoorbeeld een groep schoolkinderen binnenkomt het juiste aantal individuele bezoekers registreren. De statistieken kunt u eenvoudig inzien via de meegeleverde portal, of direct geïntegreerd in Appguard. Zo krijgt u een accuraat beeld van het bezoekerscijfer van de bibliotheek.

SLIMME EN VEELZIJDIGE BEZOEKERSTELLER

Bezoekersteller of klantenteller met uitgebreide mogelijkheden

Een 3D bezoekersteller is de meest geavanceerde bezoekersteller die er is, vele malen nauwkeuriger dan tellers die ‘kijken’ via slechts een camera of via infrarood. De 3D tellers die wij leveren tellen zo’n 99% van de bezoekers correct.

Naast de 3D teller krijgt u een pakket met analysesoftware. Daarin bekijkt u online in real time de overzichten van de aantallen bezoekers, piekmomenten per dag / week en andere trends, bijvoorbeeld hoe lang mensen blijven. Ook is voor winkeliers extra salesinformatie beschikbaar:  welke delen van de winkel populair zijn bij klanten (d.m.v. heatmaps), hoeveel bezoeken tot een aankoop leiden (salesconversie) en meer.

OOK ZEER NAUWKEURIG BEZOEKERS OF KLANTEN TELLEN?

FEATURES 3D BEZOEKERSTELLER

BEZOEKERS TELLEN MET PRECISIE

Telt nauwkeurig alle bezoekers, ook in groepen en ook bij minder goede verlichting. Kinderwagens, rollators, winkelwagentjes of trolleys worden niet meegeteld. Personeel kan worden uitgezonderd.

VOOR WINKELS EN BEDRIJVEN

De 3D klantenteller is een veelzijdige teller voor in de bibliotheek, de detailhandel, supermarkt, op een beurs of evenement, in de sporthal of het zwembad, in een winkelcentrum of kantoor.

KIEZEN WAT U TELT

Het telsysteem is makkelijk in te stellen. Zo bepaalt u zelf vanaf welke lichaamslengte u bezoekers wilt meetellen. Bijvoorbeeld kinderen niet meetellen in een winkel, maar juist wél in de bibliotheek.

INCLUSIEF ANALYSESOFTWARE

U bekijkt de bezoekersaantallen via de analysetool. De resultaten zijn vrijwel direct online zichtbaar. Zo krijgt u snel een overzicht van de laatste cijfers en trends in de bezoekersstromen en het aantal klanten.

MONTAGE AAN HET PLAFOND

De 3D bezoekersteller is een klein onopvallend kastje dat stevig gemonteerd kan worden aan verschillende soorten plafonds. De bezoekersteller kan ook aan zeer hoge plafonds hangen (tot een hoogte van 7 meter).

NIET DUUR

Voor een prijsopgaaf voor een 3D bezoekersteller kunt u bij ons terecht. App Software biedt instructies voor installatie en helpt bij het correct afstellen van de bezoekersteller. U kunt de statistieken online inzien tegen een voordelig jaartarief.

VOOR BINNEN EN BUITEN

Wij leveren bezoekerstellers voor binnen en buiten. De outdoor klantenteller heeft een extra stevige behuizing en is bestand tegen onder meer stof en water.

LANGE LEVENSDUUR

Door ons geleverde klantentellers gaan lang mee. De levensduur van de hardware is minstens 20 jaar. De krachtige 3D processor raakt niet oververhit door een geavanceerde manier van koelen.

GEGEVENS VEILIG

Wij bewaren alle gegevens veilig op servers in Nederland. De werkwijze van App op het gebied van informatiebeveiliging voldoet aan de strikte normen van ISO 27001.

WAAROM KIEZEN VOOR EEN BEZOEKERSTELLER BIJ APP SOFTWARE?

De 3D bezoekersteller die wij leveren, is in veel opzichten de beste bezoekersteller die momenteel op de markt is.

De meest betrouwbare bezoekersteller die er is. Telt zo’n 99% nauwkeurig.

Onze bezoekerstellers tellen ingaande en uitgaande bezoekers apart. U kunt zelf bepalen wie u wel en niet wilt laten meetellen.

App Software zorgt dat u snel van start kunt met uw bezoekersteller. Wij helpen bij ingebruikname en afstelling van de bezoekersteller. Bekijk de veelgestelde vragen over de installatie van bezoekerstellers.

Wij leveren een klantenteller met krachtige hardware. De levensduur van de hardware is minstens 20 jaar.

Deze 3D klantenteller telt over een groot gebied dankzij de groothoeklens; dit betekent veel meer dekking dan een gewone bezoekersteller.

OFFERTE VOOR EEN BEZOEKERSTELLER AANVRAGEN?