Bezoekerstellers

//Bezoekerstellers

NAUWKEURIG BEZOEKERSAANTALLEN REGISTREREN

Met een 3D bezoekersteller registreert u nauwkeurig hoeveel bezoekers over de vloer komen in uw winkel,
bibliotheek of café.  Ook wanneer een hele groep tegelijk binnenkomt is een 3D bezoekersteller nauwkeurig in zijn meting.

App Software is officiële reseller van de FootfallCam 3D, een van de modernste bezoekerstellers
(ook wel klantentellers of people counters) op de markt.

winkelend publiek

DE BESTE BEZOEKERSTELLER VOOR DE BIBLIOTHEEK

Nauwkeurig bijhouden hoeveel mensen er binnenlopen

De bezoekersteller ‘kijkt’ in 3D, waardoor het mogelijk is verschillende personen van elkaar te onderscheiden, ook wanneer ze naast elkaar lopen. Andere bezoekerstellers maken gebruik van een infraroodstraal die een bezoeker registreert wanneer de straal wordt onderbroken. Hierdoor registreert zo’n teller een groep als 1 bezoeker. De FootfallCam kijkt veel preciezer en zal daarom ook wanneer er bijvoorbeeld een groep schoolkinderen binnenkomt het juiste aantal individuele bezoekers registreren. De statistieken kunt u eenvoudig inzien via de portal van de FootfallCam of direct geïntegreerd in Appguard. Zo krijgt u een accuraat beeld van het bezoekerscijfer van de bibliotheek.

SLIMME EN VEELZIJDIGE BEZOEKERSTELLER

Bezoekersteller of klantenteller met uitgebreide mogelijkheden

Een 3D bezoekersteller is de meest geavanceerde bezoekersteller die er is, vele malen nauwkeuriger dan tellers die ‘kijken’ via slechts een camera of via infrarood. De 3D teller van FootfallCam telt tot 98% van de bezoekers correct.

Naast de 3D teller krijgt u gratis een pakket met analysesoftware. Daarin bekijkt u online in real time de overzichten van de aantallen bezoekers, piekmomenten per dag / week en andere trends, bijvoorbeeld hoe lang mensen blijven. Ook is voor winkeliers extra salesinformatie beschikbaar:  welke delen van de winkel populair zijn bij klanten (d.m.v. heatmaps), hoeveel bezoeken tot een aankoop leiden (salesconversie) en meer.

software suite
Bezoekers lopen een winkel binnen terwijl een digitale bezoekersteller met stoplichtfunctie via het scherm bij de ingang laat zien dat het maximale bezoekersaantal (in het kader van corona) nog niet is bereikt

DE IDEALE KLANTENTELLER VOOR CORONA-PROOF DEURBELEID

Bezettingsgraad meten en bezoekerslimiet bewaken

De FootfallCam 3D is een betrouwbare bezoekersteller die u helpt om uw bedrijf tijdens de corona-pandemie op een veilige manier open te stellen. U houdt er nauwkeurig mee bij hoeveel mensen aanwezig zijn in uw winkel, café of bibliotheek. Wordt het te druk? De klantenteller met stoplichtfunctie laat het uw bezoekers weten. Het scherm bij de ingang verspringt van groen naar rood en geeft wachtende klanten zo nodig aanvullende instructies. Uw medewerkers krijgen apart een seintje via de meegeleverde app. Zo wordt uw ingang een corona-telpoort.

OOK ZEER NAUWKEURIG BEZOEKERS OF KLANTEN TELLEN?

FEATURES 3D BEZOEKERSTELLER

BEZOEKERS TELLEN MET PRECISIE

Telt nauwkeurig alle bezoekers, ook in groepen. Kinderwagens, rollators, winkelwagentjes of trolleys worden niet meegeteld.  Personeel kan worden uitgezonderd.

VOOR WINKELS EN BEDRIJVEN

De 3D klantenteller is een veelzijdige teller voor in de bibliotheek, de detailhandel, supermarkt, op een beurs of evenement, in een winkelcentrum of kantoor.

KIEZEN WAT U TELT

De FootfallCam is makkelijk in te stellen. Zo bepaalt u zelf vanaf welke lichaamslengte u bezoekers wilt meetellen. Bijvoorbeeld kinderen niet meetellen in een winkel, maar juist wél in de bibliotheek.

INCLUSIEF ANALYSESOFTWARE

U bekijkt de bezoekersaantallen via de analysetool. De resultaten zijn vrijwel direct online zichtbaar. Zo krijgt u snel een overzicht van de laatste cijfers en trends in de bezoekersstromen en het aantal klanten.

MONTAGE AAN HET PLAFOND

De 3D bezoekersteller is een onopvallend kastje dat wordt gemonteerd aan het plafond. Er zijn verschillende lenzen mogelijk, waardoor de bezoekersteller ook aan zeer hoge plafonds (tot 7 meter) kan hangen.

NIET DUUR

Voor een prijsopgaaf voor een 3D bezoekersteller kunt u bij ons terecht. Installatie en montage worden geheel verzorgd door App Software. Inclusief gratis gebruik van de analysesoftware – geen maandelijkse kosten!

footfallcam bezoekersteller

WAAROM KIEZEN VOOR DE FOOTFALLCAM BEZOEKERSTELLER?

De 3D bezoekersteller van FootfallCam is in veel opzichten de beste bezoekersteller die momenteel op de markt is.

FootfallCam 3D is de meest betrouwbare bezoekersteller die er is. Telt zo’n 98% nauwkeurig.

Deze bezoekersteller telt ingaande en uitgaande bezoekers apart. U kunt zelf bepalen wie u wel en niet wilt tellen.

De FootfallCam is een klantenteller met krachtige hardware. De levensduur van de hardware is minstens 25 jaar.

Deze klantenteller telt over een groot gebied dankzij de Fisheye-groothoeklens; zo’n 30% meer dekking dan een gewone bezoekersteller.

OFFERTE VOOR EEN BEZOEKERSTELLER AANVRAGEN?