Reserveringssysteem

//Reserveringssysteem

HÉT RESERVERINGSSYSTEEM VOOR ZWEMBADEN IN CORONATIJD

Het zwembad mag weer open! Maar hoe zorgt u ervoor dat niet meer mensen aanwezig zijn dan toegestaan is? Met een reserveringssysteem houdt u dit in de hand.

mondkapje, handdoek en zonnebril op zwembadrand

FLEXIBEL RESERVERINGSSYSTEEM VOOR ZWEMBADEN

Reserveren per baan of per doelgroep

App Software heeft met man en macht gewerkt aan een online reserveringssysteem, ontwikkeld in opdracht van 3 zwembaden in Drenthe. Omdat het systeem speciaal gebouwd is voor zwembaden in coronatijd biedt het meer maatwerk en mogelijkheden dan andere algemene reserveringssystemen.

Zo kunnen bezoekers via het systeem reserveren per baan of voor een specifiek bad. U kunt hierin zelf ook sturen door instellingen per leeftijd toe te voegen: voor kinderen onder de 12 gelden andere regels dan voor kinderen boven de 12; met het systeem houdt u hier eenvoudig rekening mee.

Dit reserveringssysteem helpt zwembaden te voldoen aan de richtlijnen van het RIVM, het Protocol Verantwoord Zwemmen en de Richtlijn Veilig zwemmen in coronatijdOok als de richtlijnen bijgewerkt worden!

MEER WETEN OVER DIT RESERVERINGSSYSTEEM?

ZO HELPT HET RESERVERINGSSYSSTEEM UW ZWEMBAD

MAXIMALISEER AANTAL BEZOEKERS

Met timeslots zorgt u ervoor dat er nooit teveel bezoekers tegelijkertijd in het zwembad zijn, zodat afstand houden altijd mogelijk blijft.

BEPERK DE ZWEMDUUR

Met het systeem kunt u ervoor zorgen dat mensen gedurende een bepaald tijdblok komen; ook hiermee zorgt u ervoor dat het niet te druk wordt.

CONTACTLOOS INCHECKEN

Beperkt contact met medewerkers of apparatuur bij het inchecken. Reserveringen worden bij aankomst gecheckt door een QR-code of pas te scannen.

VOOR BINNEN EN BUITEN

Het systeem is ontwikkeld voor buitenzwembaden en binnenzwembaden.

FLEXIBEL

Wanneer de richtlijnen veranderen of er een andere fase van openstelling volgt, is het systeem makkelijk opnieuw te configureren

OP MAAT

Met het reserveringssysteem voor zwembaden van App kunt u voor elke groep een passend toegangsbeleid voeren.

DIT BIEDEN WE:

Online reserveringssysteem met timeslots:

Zelf in te regelen aan de hand van uw zwemaccomodatie

Reserveren per baan

Reserveren op basis van leeftijd

Inchecken bij binnenkomst door scannen QR-code

Inchecken kan ook aan de hand van lidnummer of pas

VEILIG ZWEMPLEZIER BIEDEN IN CORONATIJD?