Storechannel

//Storechannel
Storechannel

Storechannel is een full service digital signage-oplossing (ook wel: narrowcasting). Met Storechannel stuurt u gericht een boodschap naar uw klanten via digitale schermen in uw showroom. Denk aan sfeerbeelden, productnieuws, instructievideo’s, bedrijfsgegevens en aanbiedingen.

Zo speelt u snel in op de vraag van het moment en toont u uw toegevoegde waarde. Automatisch up-to-date gehouden door Storechannel, maar met ú als regisseur. Door de koppeling met het achterliggende prijs- en voorraadsysteem kunnen slides automatisch worden gegenereerd en aangevuld met de meest actuele gegevens. Wordt een bepaald product met een aanbieding aangeprezen op de schermen, maar is het plots niet meer leverbaar? Dan verdwijnt het automatisch van de schermen.

Op deze manier heeft u weinig tijd nodig om uw bedrijf aantrekkelijk te presenteren. Het beheersysteem van Storechannel is eenvoudig te gebruiken. U kunt laagdrempelig zelf dingen instellen en direct bekijken hoe uw aanpassingen er op de schermen uit komen te zien.

Storechannel is een mooi voorbeeld van de werkwijze van App: een idee uitwerken in nauwe samenwerking met onze klant. En het toepassen van zowel software als hardware op maat.