Groenreport

//Groenreport
Groenreport

Groenreport is een gebruiksvriendelijke groenbeheer-app die het uitvoeren en plannen van openbaar onderhoud makkelijker maakt. Schade of meerwerk melden en onderhoud en reparatie inplannen: het komt allemaal samen in één overzichtelijk platform.

Schade melden via groenbeheer-app

Overal in Nederland werken er dagelijks mensen aan het onderhoud van de openbare ruimte. Soms komen zij onvoorziene situaties tegen. Een medewerker van de groenvoorziening maait bijvoorbeeld volgens opdracht een berm, maar ziet dat er in de buurt nog meer te doen is. Hij of zij kan dit snel en eenvoudig melden en daarna door met het reguliere werk. Onkruid tussen stoeptegels? Een kapotte heg? Kwestie van een foto in de groenbeheer-app plaatsen, aanvinken om wat voor schade of meerwerk het gaat, de locatie meesturen en klaar.

Werkzaamheden inplannen

Alle meldingen komen overzichtelijk onder elkaar te staan in de Groenreport-app. Handig voor de teamleiders en planningmakers: zij hoeven nooit meer zelf overzichten te maken op basis van wat er telefonisch, via e-mail of whatsapp maar aan meldingen binnenkomt. Ze kunnen snel de meldingen bij langs en elk geval toewijzen aan een geschikte medewerker. De medewerker houdt vervolgens via de app iedereen op de hoogte van de voortgang. En ook de opdrachtgever van het groenvoorzieningsbedrijf (bijv. de lokale overheid) kan via de app mooi bijhouden hoe het ervoor staat met het plaatselijke groenonderhoud!

Eenvoudig in gebruik

Groenreport in gebruik nemen is eenvoudig. De mobiele app (Android en iPhone) werkt intuïtief. De gebruiker kan foto’s meteen maken en versturen binnen de Groenreport-omgeving zelf. Hetzelfde geldt voor de locatiegegevens. Een locatie selecteren is makkelijk, dankzij de Google Maps-koppelingen. Geef je een locatie op, dan komt er automatisch een routebeschrijving bij de melding. Geen gedoe dus met attachments of het handmatig copypasten van links of coördinaten.

Categorie:

Klant: Van Regteren

Tags: