Corona-bezoekersteller

/, Bibliotheek/Corona-bezoekersteller
Corona-bezoekersteller

App Software levert een betrouwbare bezoekersteller die u helpt om uw bedrijf op een veilige manier open te stellen voor klanten en personeel. Bijvoorbeeld als er vanwege coronamaatregelen tijdelijk een maximum aantal bezoekers geldt voor uw winkel, bibliotheek of café. Met onze 3D klantenteller houdt u nauwkeurig bij hoeveel bezoekers aanwezig zijn.

Mensen moeten weer verplicht 1,5 meter afstand van elkaar houden, om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Hierdoor kunnen er dus minder mensen tegelijkertijd in één ruimte zijn. Gebruikt u de 3D corona-bezoekersteller, dan krijgen personeel en binnenkomende bezoekers vanzelf een seintje als het maximaal toegestane aantal bezoekers bereikt is. Zo maakt u van uw ingang een corona-telpoort. Met een geautomatiseerd deurbeleid bent u klaar voor de 1,5-meter-economie.

Realtime bezettingsgraad meten

App Software levert een van de modernste bezoekerstellers op de markt. Deze bezoekersteller houdt zeer precies bij hoeveel bezoekers bij u over de vloer komen. De klantenteller ‘kijkt’ namelijk in 3D en beslaat hierbij een groot gebied, dankzij de groothoeklens. Ingaande en uitgaande bezoekers worden apart geregistreerd. Tellen bij meerdere in- en uitgangen is voor de telpoort geen probleem. Zo kunt u realtime de bezettingsgraad meten van uw winkel, bibliotheek of café.

U kunt zelf een limiet instellen voor het aantal bezoekers dat binnen mag zijn en deze eenvoudig aanpassen. Bijvoorbeeld op basis van het beschikbare beveiligingspersoneel, het aantal geopende kassa’s of nieuwe overheidsrichtlijnen.

Bezoekersteller met stoplichtfunctie

Bij het plaatsen van de 3D bezoekersteller zorgen we voor schermen bij de in- en uitgang van het bedrijfspand en op andere gewenste plekken in de bedrijfsruimte. De schermen zijn aangesloten op het klantenteller-systeem en hebben een stoplichtfunctie. Er is steeds op te zien hoeveel mensen er op dat moment aanwezig zijn. Zit dat aantal onder de veilige grens? Dan is de achtergrondkleur van het scherm groen. Is het maximaal toegestane aantal bezoekers bereikt, dan wordt de achtergrond rood. Mensen die naar binnen willen, zien dat ze even moeten wachten. Een bijbehorend geluidssignaal als waarschuwing is ook mogelijk. Bij het bereiken van de limiet wordt het aanwezige personeel ingelicht via een app. Zo heeft u een compleet pakket voor corona-proof deurbeleid!

Bezoekersspreiding afdwingen

Naast de corona-bezoekersteller krijgt u een pakket met veelzijdige analysesoftware, tegen een voordelig jaartarief. Daarin ziet u realtime overzichten van aantallen bezoekers, piekmomenten per dag of week en andere trends. Met een paar drukken op de knop plaatst u deze gegevens door op uw website, in een live widget. Zo zien uw klanten op welke tijden ze het beste langs kunnen komen en stimuleert u bezoekersspreiding. Maar ook als de coronacrisis achter de rug is, of als er een tijd minder of geen maatregelen gelden, biedt de software u belangrijke informatie voor uw bedrijfsvoering. Voor winkeliers is extra salesinformatie beschikbaar: welke delen van de winkel in trek zijn bij klanten (d.m.v. heatmaps), hoeveel bezoeken tot aankoop leiden (conversie) en meer. App Software zorgt voor installatie en montage van de 3D bezoekersteller. Neem contact op voor meer informatie!