Uitgelicht

Registratie van niet-leden in Appguard V3

dinsdag 5 februari 2013

Vanaf nu is het in Appguard V3 voor gebruikers die niet lid zijn van de bibliotheek mogelijk om zich te registreren. Hierdoor wordt het niet alleen mogelijk om deze gebruikers een bepaalde tijd toegang te geven aan gratis (of betaald) internet, ook het gebruik van de betaalautomaten wordt middels de mogelijkheid tot het maken van een tegoed uitgebreid.

Narrowcasting - toenemende vraag - ook mee bezig?

zondag 27 januari 2013

App is momenteel in een verkennende fase waar het gaat om de ontwikkeling van een narrow-casting oplossing voor bibliotheken. We hebben al een aantal interessante gesprekspartners aan tafel gehad en komen graag met u in gesprek om de marktvraag zo goed mogelijk in kaart te brengen. Dus bent u een bibliotheek en bent u geinteresseerd, neem dan contact met ons op.

Weer een mooi bibliotheek project

maandag 29 oktober 2012

APP is "Proud to Present"... Nederland-schrijft.nl. Deze webgebaseerde software hebben wij gemaakt in opdracht Bibliotheek Haarlem. Als lezer kun je de verhalen op www.nederland-schrijft.nl kosteloos lezen via je pc, tablet of e-reader.

Volksuniversiteit Groningen

donderdag 12 juli 2012

Volksuniversiteit Groningen: App heeft in opdracht van Biblionet Groningen een beheersapplicatie ontwikkeld voor de volksuniversiteit Groningen. In de software worden cursussen en cursisten beheerd. De webgebaseerde software is een groot succes en wordt inmiddels ook gebruikt door de volksuniversiteit Friesland en de VU Stedendriehoek.

Deelbetaling

donderdag 12 juli 2012

Deelbetalingen kun je vanaf nu uitzetten in de betaalsoftware. Voor bibliotheek Hoorn hebben wij het kunnen/mogen doen van deelbetalingen configureerbaar gemaakt. Deze kun je dus vanaf nu ook "uit zetten".

Pin-Only betaalautomaat

donderdag 12 juli 2012

Splinternieuw: de Pin-Only betaalautomaat. Nieuw design, nieuw concept, nieuw prototype: onze compacte Pin-only betaalautomaat is klaar om uitgerold te worden. Nu alle verbeterpunten zijn verwerkt kan er worden geleverd. Lees meer over deze compacte budget betaalautomaat...