Gebruikerstraining

Vertrouwd en efficiënt op weg met onze softwareoefening baart kunst


Doelgroepspecifieke gebruikerstrainingen

Voor optimaal en efficiënt gebruik van softwarepakketten zijn trainingen in het algemeen van groot belang. Bij App is dat niet anders. Voor elk product zijn aparte trainingen beschikbaar die vaak op locatie worden gegeven. De trainingen zijn doelgroepspecifiek. Er zijn aparte trainingen voor reguliere medewerkers en aparte trainingen voor bijvoorbeeld systeem- of website beheerders. Overigens worden de trainingen voor Bart CMS ook regelmatig in ons eigen kantoor in Ruinen gegeven.

Train de trainer

App verzorgt graag trainingen voor u. Op het moment dat er een nieuwe medewerker in uw organisatie komt, is het zaak dat deze medewerker ook op een efficiënte manier met onze software aan de slag gaat. Wij proberen onze trainingen altijd zo in te delen dat de lesstof goed overdraagbaar is. Ondanks het feit dat we in onze trainingen geen aandacht besteden aan didactiek is gebleken dat de cursisten naderhand anderen ook goed kunnen instrueren over het gebruik van onze software.

Bij de installatie van onze producten in bibliotheken is altijd een systeembeheerder van de bibliotheek aanwezig. Deze systeembeheerder nemen wij op sleeptouw, in die zin dat wij hem/haar leren hoe onze software correct geïnstalleerd wordt en wat de aandachtspunten zijn. Een volgende keer, bijvoorbeeld bij de uitbreiding van het aantal publieke pc's of bijvoorbeeld bij het inrichten van een thema-pc kan de systeembeheerder het zelf en dat scheelt weer in de kosten.

Overzicht van onze trainingen

  • Gebruikerstraining Bart CMS 4
    • Diverse moduletrainingen Bart CMS 4 (o.a. WLWI plugin)
  • Appguard internetregulering gebruikerstaining
  • Webguard gebruikerstaining
  • Smarty template training (templates maken voor Appguard en Webguard)
  • Appguard, Webguard en AppARaat training voor systeembeheerder