Bart CMS

Bart CMS is een door App repositoryin samenwerking met Biblionet Groningen ontwikkeld Content Management Systeem. Bart CMS leent zich goed voor websites, intranet portals, communicaties, campagne websites en custom webapplicaties.

Wat is Bart CMS

Bart CMS is een Content Management Systeem ontwikkeld door App in samenwerking met Biblionet Groningen. Bart CMS bevat de functionaliteit die van een modern CMS verwacht kan worden. De kracht van Bart CMS zit in de grote mate van flexibiliteit, de eenvoud waarmee gepubliceerd wordt, het systeem is gebruiksvriendelijk, betrouwbaar, zoekmachine-vriendelijk en geschikt voor alle moderne browsers.

Voor wie is Bart CMS

Bart CMS leent zich goed voor bibliotheeksystemen,wizard maar ook basisscholen, overheidsinstellingen en bedrijven maken gebruik van Bart CMS.

Waarom Bart CMS

Bart CMS wordt volledig op maat ingesteld, is geschikt voor elk grafisch ontwerp waardoor optimaal gebruik gegarandeerd wordt. Bart CMS is uitbreidbaar voor toekomstige wensen en geschikt om eigen applicaties of maatwerkapplicaties te integreren.

Enkele gebruiksvriendelijke functies van Bart CMS

  • Toegankelijk voor Google
  • WYSIWYG editor
  • Naadloze samenwerking met andere applicaties
  • Eenvoudig uit te breiden
  • Met meerdere gebruikers snel en efficient data toevoegen.

Aanvullende informatie

Meer informatie staat op de website van Bart CMS.
Neem contact op met App en laat u vrijblijvend door App informeren over alle mogelijkheden van Bart CMS en ontdek hoe dit product actief kan bijdragen aan de verwezenlijking van uw online communicatie- en marketingambities.