Appguard V3

Omdat het altijd nog beter kan

Appguard V3 suite is de opvolger van de Appguard V2 suite. Op de desbetreffende pagina’s krijgt u in grote lijnen een indruk van de functies van de verschillende softwareproducten die deel uitmaken van deze Appguard productlijn.  Appguard V3 biedt veel functionaliteit. Een overzicht vindt u hier

Appguard V3 is helemaal anders...

Om aansluiting te houden op wensen en de techniek van deze tijd, zijn we voor de ontwikkeling van Appguard V3 vanaf de allereerste programmeerregel overnieuw begonnen. We hebben daarbij maar een doel voor ogen: Nog betere software maken als hetgeen er nu is.

De laatste jaren is het ICT landschap aan ernstige veranderingen onderhevig. Internet gaat niet alleen nog steeds een belangrijkere rol spelen, ook de (internet-)verbindingen worden groter en bovenal veiliger. Appguard V3 is volledig gebaseerd op nieuwe technologieën, nieuwe wensen, nieuwe tijden. Appguard V3 is een uitgebreid pakket dat veel verschillende componenten samenbrengt.

Status

Actuele status van de ontwikkeling van Appguard V3: Appguard V3 wordt momenteel landelijk uitgerold.

 

Upgrade?: maak een afspraak om u te laten informeren!

Op onze website proberen we wel met woorden uit te leggen wat Appguard V3 ongeveer inhoudt. Maar Appguard V3 laat zich slecht uitleggen met woorden. Dit komt doordat deze software geintegreerd is met heel veel verschillende componenten. Wij adviseren u om contact met ons op te nemen voor een afspraak. Via een presentatie kunnen we u een volledige update geven. Ook bijvoorbeeld de ontwikkelingen in de betaalmarkt en de plaatsing in de WLWI kunnen dan de revue passeren.

Neem contact op T: 0522-47 33 33+ of vul dit formulier in zodat wij u terug kunnen bellen