Productcatalogus

Productcatalogus

De productencatalogus onderwijs is een webshop waarmee u het aanbod van uw bibliotheek onder de aandacht brengt bij onderwijsinstellingen. Scholen, kinderdagverblijven en BSO’s kunnen in de productencatalogus snel activiteiten, abonnementen en collecties afnemen bij de lokale bibliotheek. Zo maakt u het onderwijsorganisaties makkelijk om hun leerlingen te laten kennismaken met de bibliotheek en met het plezier van lezen.

Nu rechtstreeks bij App

Deze bibliotheekwebsites voor onderwijsproducten zijn de afgelopen jaren ontwikkeld door App en financieel mogelijk gemaakt door de Koninklijke Bibliotheek, vanuit het programma de Bibliotheek op School. Deze ondersteuning door de KB loopt nog t/m het schooljaar 2019/2020. Voor de jaren daarna kan iedereen voor een productencatalogus onderwijs rechtstreeks terecht bij App. App wordt naast leverancier van de website, ook het eerste aanspreekpunt.

Interesse?

Neem contact op! Bel 0522-47 33 33 of e-mail: info@appsoftware.nl

Heeft u al een productencatalogus onderwijs van App? Dan hoeft u ons alleen maar te laten weten dat u daarmee verder wilt. Wij regelen de rest. Geeft u dit vóór 1 januari 2020 door? Dan bent u ervan verzekerd dat uw website met onderwijsproducten naadloos wordt overgezet naar de nieuwe situatie.

Meer weten?

Bekijk de leaflet over de productencatalogus onderwijs van App